Delicte

A jefuit același magazin de 11 ori în 5 luni

A jefuit același magazin de 11 ori în 5 luni

Un bărbat din Chicago a fost arestat după ce ar fi jefuit același magazin de 11 ori în 5 luni. El riscă 12 acuzații de furt. Perioada în care bărbatul a sustras produse din magazin fără a le achita este decembrie- aprilie.

Poliția l-a arestat pe bărbat, identificat sub numele de Donte Elbert, în vârstă de 36 de ani, din Chicago, informează oficialii Departamentului de Poliție din Chicago.
A fost luat în custodie deoarece a încercat să treacă de ultimul punct de vânzare… fără să plătească marfa”, a declarat un reprezentant al Departamentului de Poliţie din Chicago pentru Fox News.

Reprezentantul magazinului a adăugat că personalul a semnat plângeri oficiale, care au dus la arestarea acestuia.

Elbert ar fi furat mărfuri și dintr-o locație diferită de pe blocul 3200 din N. Broadway. El se confruntă cu 9 acuzații de infracțiune de furt de mărfuri retail de mai puțin de 300 de dolari, 3 acuzații de infracțiune pentru furt de marfă cu o valoare mai mare de 300 de dolari și o acuzație contravențională de încălcare penală.

A jefuit același magazin de 11 ori în 5 luni. Încă nu se știe dacă individul are legătură cu alte furturi. Detectivii din Chicago continuă să investigheze acest caz.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button