Delicte

A fost la furat într-un complex turistic din județul Brașov

Un sibian de 21 de ani ar fi furat 5 telefoane mobile și 2 genți de damă lăsate nesupravegheate pe o alee din cadrul unui complex turistic din Făgăraș, județul Brașov.
Polițiștii au fost sesizați luna trecută ( 17 aprilie) cu privire la furturi.

La furat…


„În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat autorul, un bărbat în vârstă de 21 de ani, domiciliat în județul Sibiu, stabilindu-se că, la data de 17.04.2023, bărbatul a observat bunurile lăsate nesupravegheate pe o alee din cadrul complexului și le-a sustras.
Ulterior, suspectul a vândut două telefoane mobile, iar două carduri bancare, care se aflau într-o geantă sustrasă, le-a predat unui alt bărbat, în vârstă de 38 ani, care le-a folosit pentru plata unor produse prin metoda contact-less, în valoare totală de 46 de lei”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.


Sibianul în vârstă de 21 de ani este cercetat pentru furt și complicitate la infracțiunea de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată, iar bărbatul în vârstă de 38 de ani – pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată (4 acte materiale).


Cei doi bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului. Cele 5 telefoane mobile sustrase au fost recuperate, urmând a fi restituite persoanelor vătămate.


Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Politiei Municipiului Făgăraș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button