Cultură

[ViDEO] BRAŞOV. Tânărul şi talentatul Szőcs Botond dă recital la Aulă

 

Aula Universităţii „Transilvania” găzduieşte astăzi, începând cu ora 18.00, recitalul pianistului Szőcs Botond (video). În program: Frederic Chopin – 12 preludii op.28, Franz Liszt – Rapsodia spaniolă.

Invitaţia la recitalul ce va fi susţinut la pianul Steinway din 2014 al universităţii a fost lansată de prof.univ.dr. Stela Drăgulin – directoarea Centrului Muzical şi profesoara lui Szőcs Botond la Facultatea de Muzică din cadrul Universităţii „Transilvania”.

Originar din Sfântu Gheorghe, Szőcs Botond cântă la pian de la 7 ani, iar de trei ani este student la clasa profesoarei Stela Drăgulin, de cinci însă studiind sub îndrumarea sa. Tânărul are peste zece premii I la concursuri naționale și internaționale, a cântat la Gala Principesa Margareta, a avut o mulțime de recitaluri în țară. Un pianist excelent, dezinvolt, chiar exploziv pe scenă, lui Szőcs Botond, ca oricărui romantic, îi plac cel mai mult Chopin, Liszt și Mozart.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button