Cultură

[ViDEO] BRAȘOV. „In the mood for love”

 

Fără doar și poate, dragostea este cel mai ofertant subiect al artiștilor. În numele iubirii s-au scris cărți, s-au compus cântece, au fost create sculpturi, picturi și bineînțeles au fost făcute foarte multe filme. Din păcate, multe din filmele dedicate iubirii sunt în cel mai bun caz mediocre. Din fericire, o dată la câțiva ani, mai apare câte un film care îndrăznește să vorbească altfel despre iubire sau să vorbească despre un cu totul alt tip de iubire menținându-și, în același timp, frumusețea și bucuria de a vorbi despre acest sentiment unic. Despre o relație de iubire extrem de intensă și totuși platonică alege să vorbească marele regizor Wong Kar-Wai în excepționalul său film „In the mood for love” (video – trailer). Deși filmul este în limba chineză (mai precis în dialectul cantonez), titlul a fost gândit în limba engleză pentru că această sintagmă luată dintr-un cântec al legendarului Nat King Cole sună foarte bine și caracterizează perfect povestea și tonul filmului.
Așadar, „In the mood for love” este o poveste de dragoste relativ simplă: în Hong Kong-ul anilor`60, un jurnalist (Tony Leung) închiriază o cameră, într-o clădire de apartamente, care se află exact lângă ușa camerei unei secretare frumoase și misterioase (Maggie Cheung). Deși ambii sunt căsătoriți, destinul face ca ei să fie neînsoțiți de fiecare dată când se întâlnesc, zilnic. Atracția dintre cei doi este evidentă încă de la început însă nici unul nu face nimic în acest sens. De ce? Urmează să descifrați dacă vă veți fi prezenți în această seară, de la ora 20.00, la Librăria Șt. O. Iosif, care a programat proiecția lunii septembrie cu 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare