Cultură

BRAȘOV. „ZVÎC” aduce și o colaborare între pensionari și liceeni

 

Zilele Voluntariatului şi Iniţiativelor Civice Ţara Făgăraşului (ZVÎC) au ajuns la a treia ediţie. Evenimentul care aduce în prim-plan iniţiativele societăţii civile din zonă şi pe oamenii care le realizează, se va desfăşura în perioada 15-19 august 2017. Una dintre cele mai curajoase iniţiative a organizatorilor va provoca două generaţii diferite, liceenii şi pensionarii, să colaboreze pentru realizarea unor filme documentare şi proiecte de fotografie scurte. Organizatorii vor ca tinerii liceeni (foşti participanţi la proiectele DocT sau AudioVisual Echoes) să facă parte din conducerea atelierelor.
Pe de altă parte, profesionişti din diferite domenii vor lucra cot la cot pentru a oferi soluţii unor iniţiative cu potenţial din comunitatea făgărăşeană. Aceştia vor forma echipe de voluntari specializaţi în marketing, comunicare, resurse umane, IT, arhitectură, peisagistică sau management. Voluntarii profesionişti vor „dona” opt ore de muncă pentru a rezolva punctual patru teme propuse de diferite organizaţii din Ţara Făgăraşului.
ZVÎC va ajunge şi la Zilele Cetăţii Făgăraşului cu un târg ONG, în 17 şi 18 august.
Evenimentul este organizat de Fundaţia Comunitară Ţara Făgăraşului împreună cu MKBT: Make Better şi este cofinanţat de Consiliul Local şi Primăria Municipiului Făgăraş, cu sprijinul Casei Asociaţiilor şi Fundaţiilor.
Mai multe informaţii despre eveniment dar şi despre modalitatea de înscriere a participanților şi voluntarilor pot fi găsite pe site-ul  www.zvic.fundatiactf.ro/


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button