Cultură

BRAȘOV. „Visul american”, în deschiderea stagiunii estivale a Operei

 

Opera Braşov inaugurează stagiunea estivală 2021 cu un eveniment extraordinar: „American Dream”, programat, nu întâmplător, în ziua în care se sărbătoreşte obţinerea Independenţei de către Statele Unite ale Americii – 4 iulie. Evenimentul are loc de la ora 19.00, în Piața Sf. Ioan (în spatele hotelului Aro). Show-ul pregătit de artiştii Operei Braşov, împreună cu invitaţii special, interpreta Paula Seling şi dirijorul Andrei Tudor, va fi unul memorabil, pentru că va reda toată splendoarea scenei americane de spectacol. Prietenă apropiată a Operei Braşov, îndrăgita Paula Seling, revine pe scena braşoveană pentru a vă oferi un cadou muzical de neuitat. Continuând o colaborare de succes, binecunoscutul muzician Andrei Tudor se va afla pentru a doua oară la pupitrul Orchestrei Operei Braşov, după ce, la începutul lunii martie a acestui an, a dirijat concertul „Femeia, eterna poveste”.
Spectatorii vor avea ocazia să se delecteze, duminică seara, cu fragmente din musical-uri celebre, adevărate hit-uri care au făcut istorie: „My Fair Lady” de Fr. Loewe, „West Side Story” de L. Bernstein, „Fantoma de la Operă” şi „Cats” de A. Lloyd Webber sau „Porgy & Bess” de G. Gershwin. Nu vor lipsi, însă, surprizele. Pe scenă vor evolua soliştii Operei Braşov. Prezintă: Lorand Cristian. Îşi dă concursul Orchestra Operei Braşov, care va fi dirijată de maestrul Andrei Tudor. Scenariul şi concepţia regizorală îi aparţin Andei Pop. Intrarea este liberă, în limita locurilor prevăzute de restricţiile în vigoare.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button