Cultură

BRAȘOV. Un nou atelier „dulce” la muzeu

 

Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului organizează o nouă acțiune sub genericul „Atelierul de bomboane de ciocolată”, în cadrul expoziției „Bonbons Chocolat Caramels – Istoria ciocolatei la Brașov”. Manifestarea va avea loc astăzi, în mai multe serii, și constă în mai multe demonstrații susținute de ciocolatierul brașovean Alexandru Pandrea (foto), care va explica și va exemplifica procesul de fabricare a bomboanelor de ciocolată. Vor participa atât elevi ai școlilor gimnaziale din Brașov, în cadrul programului „Școala Altfel”, cât și vizitatori ai muzeului.
Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului îi invită pe cei interesați să participe de la ora 14.30, la sediul din Piața Sfatului nr. 15. Accesul este inclus în costul biletului de intrare în muzeu, în limita locurilor disponibile.
Vizitatorii sunt rugați să se programeze în prealabil la tel. 0268/475 565. Costul biletului pentru vizitarea muzeului este de 7 lei pentru adulți, 3 lei pentru pensionari, 2 lei pentru elevi și studenți.

Citiţi şi:

BRAŞOV. „Lucrurile bune trebuie savurate, nu să te saturi de ele”

Ciocolata produsă la BRAȘOV, doar obiect de muzeu


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button