Cultură

BRAȘOV. Spectacol special pentru copii

  • cocosel1_298534.jpg
  • cocosel4_298535.jpg

Copiii, împreună cu părinții și bunicii, sunt invitați din nou la spectacol în Piața Sf. Ioan (aflată în spatele Hotelului ARO Palace). După spectacolul extraordinar de deschidere a stagiunii estivale, „Surâsul operetei” (detalii: BRAȘOV. Opera deschide stagiunea estivală cu un spectacol extraordinar), tot Opera Brașov pune astăzi, de la ora 11.00, în scenă un spectacol pentru cei mici. Aceștia sunt așteptați să urmărească aventurile și să tragă învățămintele de rigoare din spectacolul „Cocoșelul neascultător” de Ion Lucian.

În rolurile principale, îi veți putea urmări pe artiștii Operei Brașov: Irina Iftene, Anca Panait, Ștefan Schuller, Cristina Roșu, Cristian Dicu, Meda Enăcache, Mihaela Pop. Regia artistică este semnată de Constantin Ungureanu. Asistent regie: Lăcrămioara Schuller. Mișcare scenică: Ramona Mezei. Regie scenă: Dan Antipa. Spectacolul durează o oră și 10 de minute și nu are pauză. Intrarea este liberă.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button