Cultură

BRAȘOV. Recital extraordinar cu Anton Niculescu și Bruno Canini

  • IMG_2115_252421.JPG
 

În an aniversar, Filarmonica Braşov are pregătite mai multe evenimente speciale pentru public, care vor marca şi Centenarul Marii Uniri, dar prin care conducerea instituţiei vrea să atragă şi publicul tânăr în sala de spectacole. Tot în această lunp, care a început cu un concert aniversar este programat un recital extraordinar dedicat Centenarului Marii Uniri, ce va fi susţinut de pianista Ioana Maria Lupaşcu, alături de actriţa Daniela Nane, invitat fiind şi istoricul Adrian Cioroianu. Filarmonica va mai avea şi trei concerte în aer liber, primul având loc în 23 mai, în Piaţa Sfatului, în parteneriat cu Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov.
Până atunci, luni seară, de la ora 19.00, la Sala Patria, melomanii sunt aşteptaţi la un alt eveniment special – un recital extraordinar, susţinut de Anton Niculescu (foto 2) – violoncel şi Bruno Canino – pian, Italia.

Citiți și:

BRAȘOV. Filarmonica dă startul aniversării a 140 de ani de activitate cu un concert extraordinar

BRAȘOV: „Fără public, muzica nu înseamnă nimic”

 

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button