Cultură

BRAȘOV. Opera Națională din Iași aduce „Elixirul dragostei”

 

Artiştii Operei Naţionale Române de la Iaşi (ONRI) vor juca astăzi pe scena Operei din Braşov, în cadrul celei de-a XV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Operă, Operetă şi Balet 2017. Spectacolul „Elixirul dragostei”, de Gaetano Donizetti, va fi jucat de artiştii Operei ieşene, în colaborare cu Orchestra Operei din Braşov. „Ne onorează invitaţia primită la Festivalul Internaţional de Operă, Operetă şi Balet de la Braşov, care certifică faptul că spectacolele Operei Naţionale Române Iaşi sunt apreciate în întreaga ţară. Sunt convins că reprezentaţia Operei ieşene va fi bine primită la acest festival de tradiţie, care va reuni producţii de succes şi că vom scrie o nouă filă frumoasă a colaborării strânse pe care o avem cu Opera din Braşov”, precizează Cosmin Marcovici, managerul interimar al Operei din Iaşi, pentru ziarul „Evenimentul Regional al Moldovei”. Tenorul Cosmin Marcovici este adeseori invitatul Operei Brașov în spectacolele proprii. 
La pupitrul dirijoral se va afla Traian Ichim, regia este semnată de Anda Tăbăcaru-Hogea, scenografia de Rodica Arghir. Pe scena Operei Braşov, vor urca Cristina Grigoraş – Adina, Andrei Fermeşanu – Nemorino, Jean Kristof Bouton – Belcore, Daniel Mateianu – Dulcamara şi Maria Macsim Nicoară – Gianetta, alături de Corul şi Baletul instituţiei ieşene. Îşi dă concursul Orchestra Operei Braşov. Dirijor cor: Manuel Giugula. Asistenţi coregrafie: Dorina Cotorobai, Sergiu Cotorobai. Preţ bilete: 40 lei; 30 lei. Acestea se mai pot procura cu o oră înainte de spectacol.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button