Cultură

BRAȘOV. O tradiție unică în România

 

Studenţi şi profesori de la facultăţi de Litere din ţară se reunesc de astăzi la Braşov, pentru cea de-a XIV-a ediţie a Colocviului Naţional Universitar de Literatură Română Contemporană, eveniment organizat de Facultatea de Litere a Universităţii Transilvania. „Succesul ediţiilor de până acum ne îndeamnă să credem că suntem creatorii unei tradiţii unice în România. A paisprezecea ediţie a Colocviului va dezbate operele a doi scriitori originali şi importanţi: prozatorii Daniel Vighi şi Viorel Marineasa”, a explicat conf. univ. dr. Adrian Lăcătuş, decanul Facultății de Litere Braşov.
Ca şi la ediţiile anterioare, în prima zi de Colocviu va avea loc sesiunea plenară de deschidere a Colocviului, precum şi sesiunea de comunicări a studenţilor, pe cele două secţiuni. Cele mai bune lucrări ale studenţilor vor fi premiate. Vineri se vor desfășura sesiunea de comunicări a profesorilor şi cercetătorilor şi dialogurile cu cei doi invitați speciali.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button