Cultură

BRAŞOV. Jucărie în loc de bilet, să umplem sacul lui Moş Crăciun pentru copiii necăjiţi

 

Grupul de Presă „Transilvania Expres” vă reaminteşte că puteţi face parte dintr-o campanie din suflet pentru suflete, pentru a oferi copiilor mai puţin norocoşi o zi de iarnă de neuitat.

Sunteţi aşteptaţi astăzi, de la ora 14.30, la Sala Patria, să umplem împreună Sacul lui Moş Crăciun într-un spectacol dedicat copiilor nevoiaşi! Vă veţi bucura de momente artistice puse în scenă de cele mai bune voci de copii din Braşov, dar şi de artişti consacraţi precum Ionela Bran, Ioana Bozga, Formaţia Ardelenii şi Trupa de teatru Amphitryon.

Intrarea este gratuită, dar jucăria de pluş este obligatorie! Cei care veţi sosi la eveniment, dar şi cei care doar doriţi să faceţi o faptă bună, veţi putea face donaţii de orice fel pentru 45 de copii de la centrele de plasament din judeţ şi nu numai.
In loc de intrare, aduceţi cu voi o jucărie de care cei mici să se bucure din plin în seara de Crăciun.

De asemenea, puteţi face donaţii şi direct la sediul Radio-ului TEX FM de pe strada Traian Grozăvescu nr.7, de luni până vineri, între orele 9.00 – 17.00. Pentru detalii puteţi suna şi la numărul de telefon 0268.549.712 sau 0268.549.608.

Aşadar, de donaţiile şi jucăriile adunate se vor bucura copii pentru care „acasă” înseamnă centrul de plasament. Haideţi să le oferim Sărbători de neuitat!Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button