Cultură

BRAŞOV. Elevii braşoveni se bat pentru „Cupa Street Dance”

 

Cupa Școlilor la Street Dance a ajuns la a VIII-a ediție și are ca scop promovarea culturii street dance-ului în rândul tinerilor ca activitate competitivă și să ofere o alternativă de petrecere a timpului liber pentru aceștia într-un mediu dinamic. Concursul este organizat în două etape, respectiv faza județeană și cea națională. La Brașov, competiția este organizată de Muza Dance School, mâine, 9 aprilie 2016, la Centrul Cultural Reduta, începând cu ora 12.30.

La categoria liceelor se vor lupta patru unităţi – două din Codlea: Liceul Teoretic „Ioan Pascu” Codlea, Colegiul Tehnic „Simion Mehedinți” şi două din Braşov: Colegiul de Ştiinţe „Emil Racoviță” și Colegiul Naţional „Dr. Ioan Meşotă” -, iar la categoria şcolilor gimnaziale vor concura tot patru din municipiul Braşov: de la Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă”, Școala Gimnazială nr. 3, Școala Gimnazială nr. 2, Colegiul Național „Andrei Șaguna”.

Primele 3 trupe câștigătoare de la cele două categorii vor reprezenta Brașovului și liceul/școala gimnazială la Bistrița, la finala națională, care se va desfăşura în 7 mai 2016.

Cupra prilejuieşte și „battle”-uri de Hip Hop, Breakin` și All Styles. De asemenea, nu vor lipsi și momentele artistice ale dansatorilor din Brașov. Prețul unui bilet este 12 lei și se va putea achiziționa doar în ziua evenimentului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button