Cultură

BRAȘOV. Cristian Pomohaci și Dinu Iancu Sălăjanu, la Festivalul Narciselor

 

„S-ar părea că anul acesta Festivalul Narciselor o să aibă loc fără prea multe narcise. Cu toate acestea sunteţi aşteptaţi duminică 22 mai la serbarea câmpenească ce va avea loc pe platoul din apropierea rezervaţiei unde va puteţi bucura de cântecele şi dansurile populare interpretate de artişti consacraţi din Ţara Făgărașului şi din alte zone folclorice.

Să nu uitaţi însă: iubiţi florile, dar nu în mod egoist încât să le distrugeţi rupându-le!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook Poiana Narciselor Vad.

Festivalul Narciselor a ajuns la a XVI-a ediţie şi se va desfășura astăzi, la Vad. Primăria Şercaia organizează acest festival de etnologie şi folclor care are ca scop redescoperirea, prezentarea şi păstrarea valorilor locale.

De la ora 11 este programată festivitatea de deschidere, iar la ora 12.00, programul artistic cu invitaţii speciali ai evenimentului: Dinu Iancu Sălăjanu, Cristian Pomohaci şi Adina Roşca. Vor fi prezenți la Festivalul Narciselor și artişti populari şi ansambluri folclorice din Ţara Făgăraşului.

„Chiar dacă anul acesta sunt foarte puține narcise înflorite, liniștea și frumusețea Dumbrăvii Vadului te determină să nu îți pară rău că ai parcurs un drum mai lung sau mai surt pentru a ajunge până aici”, mai scrie pe pagina de Facebook a evenimentului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button