Cultură

BRAȘOV. Concurs de tinere talente muzicale

 

Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Tiberiu Brediceanu” organizează la acest sfârşit de săptămână cea de-a II-a ediţie a concursului „Braşov Art Talent”, pentru secţiunile de interpretare muzică uşoară şi muzică populară, la care s-au înscris zeci de participanâi „Ţinând cont de necesităţile tinerilor care vor să îmbrăţişeze o carieră muzicală, acest festival-concurs se doreşte să fie o rampă de lansare pentru tinerii talentaţi. Proiectul nostru propune cadrul necesar unei confruntări între tineri artişti într-un concurs corect şi imparţial. Notarea va fi realizată şi comunicată la vedere, imediat după momentul execuţiei artistice, cu note la vedere. Juriul va fi format din personalităţi muzicale de prestigiu. Numele vor fi comunicate în ziua concursului, iar această măsură surpriză este necesară pentru a avea siguranţa că va exista o evaluare cât mai corectă a concurenţilor”, au precizat reprezentanţii instituţiei.
Concursul se desfăşoară pe categorii de vârstă: 6-9 ani, 10-13 ani, 14-18 ani şi 18-30 de ani. Vor fi acordate premii pentru fiecare secţiune şi marele trofeu.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button