Coronavirus

[ViDEO] BRAȘOV. Spitalul Municipal Făgăraș va fi COVID-19, dar nu pentru „stranieri”

 

Primarul Făgărașului, Gheorghe Sucaciu (foto), a anunțat astăzi, după întâlnirea de la Brașov cu ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, că Spitalul Municipal din localitate nu va mai fi unitate suport pentru pacienții infectați cu COVID 19, ordinul de ministru din 3 aprilie urmând a fi schimbat.

Sucaciu a precizat că ministrul s-a informat bine și înainte de a veni în teritoriu pentru a vedea care este realitatea, astfel că a fost deschis și a înțeles „dorința oamenilor din Țara Făgărașului de a nu aduce virusul, de a nu-l importa acolo unde nu a ajuns”.

Edilul din Făgăraș spune că nu este vorba despre egoism, ci că nu este logic să fie internați pacienți infectați într-o zonă unde, nici la această oră, nu există nici o persoană infectată cu coronavirus.

Totuși, unitatea nu va fi cu totul în afara acestei lupte, dar va primi doar pacienții din zonă, mai precis din Țara Făgărașului, dacă aceștia vor fi infectați, nu bolnavi transferați din Brașov.

Au rămas pe lista Ordinului de ministru din 3 aprilie privind unitățile de suport centrele de dializă de la Brașov și Făgăraș, dar, la fel, pentru propriii pacienți, dacă aceștia vor fi infectați cu coronavirus.

Citiți și:

Update BRAȘOV. Făgărașul nu se lasă! Plângere în instanță pentru Spitalul Municipal – unitate COVID-19

BRAȘOV. Spitalul Făgăraș nu va accepta nici un pacient cu COVID-19. Acuze dure la adresa prefectului și a președintelui CJ

Update BRAȘOV. Replica prefectului la acuzațiile aduse de conducerea Spitalului Făgăraș

Update BRAȘOV. Reacție surprinzătoare a președintelui CJ în scandalul „fără pacienți COVID-19 la Făgăraș”

BRAȘOV. Explicația pentru corturile Armatei din Tractorul. Centre private devin unități suport COVID-19

CORONAVIRUS. „Război” între Spitalul Județean Brașov și cel Municipal din Făgăraș, în timp de pandemie


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button