Coronavirus

Studenți din BRAȘOV, întorși azi din China

 

Opt studenți ai Universității Transilvania din Brașov au ajuns, astăzi, înainte de prânz, pe Aeroportul Otopeni. Aceștia veneau din China, de la un schimb de experiență. Din primele informații obținute de Realitatea PLUS, studenții au făcut o escală în Doha.
Potrivit procedurii, studenții au coborât ultimii din avion și au venit pe un culoar special amenajat pentru persoanele care vin din China. Ei au fost consultați de echipajele medicale venite în aeroport și obligați să completeze mai multe chestionare. Tinerii au dezvăluit că li s-au făcut verificări și la plecare, în aeroportul din China. Studenții vor fi atent monitorizați în perioada următoare.

Acesta este al doilea grup de tineri care revine din China, după cei 25 din Mioveni, care fuseseră în turneu în această țară. Până pe data de 30 ianuarie, pe Aeroportul Otopeni sunt așteptate să aterizeze mai multe persoane din China.

Alți nouă studenți, tot din Brașov, vor ajunge din China pe data de 3 februarie, fiind trimiși acasă de autoritățile chineze ca urmare a închiderii temporare a școlilor și universităților.

În aeroport sunt luate măsuri speciale împotriva coronavirusului. Sunt baze de date cu persoanele care vin din țara afectată de molimă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button