Coronavirus

MApN organizează maraton de vaccinare antiCOVID-19, la Spitalul Militar Brașov

 

Ministerul Apărării Naționale organizează, în zilele de luni, 25 octombrie, și marți, 26 octombrie, un maraton de vaccinare antiCOVID-19, cu prilejul Zilei Armatei României. Evenimentul va avea loc la Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria”.

Maratonul se va desfășura și în alte zone din țară, fiind implicate șase spitale militare din țară, care sunt și centre regionale de depozitare a serurilor.

Unul dintre acestea este Spitalul Militar de Urgenţă „Regina Maria” din Braşov, unde cetățenii din categoriile eligibile (cu vârsta mai mare de 12 ani) care doresc să se vaccineze o vor putea face, non-stop, începând cu ora 8.00 a zilei de luni, 25 octombrie, și până la ora 20.00 a zilei de marți, 26 octombrie.

Procesul de vaccinare pentru persoanele deja planificate pentru aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor existente.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare