Coronavirus

COVID-19. Și la BRAȘOV! Angajări temporare în sistemul medico-militar! / Anunțul Spitalului Militar de Urgență „Regina Maria”

  • anunt_279131.png
  • anunt 2_279132.png
 

Ministerul Apărării Naționale a demarat măsurile necesare pentru suplimentarea numărului de posturi din sistemul medico-militar în vederea încadrării cât mai rapide a acestora, în conformitate cu prevederile Decretului 195, din 16 martie 2020, privind instituirea stării de urgență pe teritoriul României.

Angajările se vor face pentru o perioadă de șase luni, condițiile generale și cele specifice posturilor care urmează a fi încadrate, punctele de contact, documentele necesare și termenele de trimitere a cererilor de angajare urmând a fi publicate de fiecare unitate medico-militară pe site-ul propriu și pe site-ul central al MApN – https://www.mapn.ro/cariera/index.php.

„Sunt disponibile funcții de medici în diferite specialități (boli infecțioase, epidemiologie, pneumologie, medicină de urgență, medicină de laborator, anestezie și terapie intensivă, radiologie și imagistică medicală, igienă, medicină internă, medicină de familie), asistenți medicali și farmaciști, în spitalele militare, institutele și centrele medicale ale MApN, din București, Brașov, Craiova, Cluj-Napoca, Constanța, Galați, Iași, Pitești, Sibiu și Timișoara”, au anunțat autoritățile.

Anunț de angajare a fost postat și pe site-ul Spitalului Militar „Regina Maria” din Brașov (vezi foto 1 și 2 sau click AICI!).

Unitatea medicală din Brașov angajează, fără examen/concurs, pe perioada determinată, personal contractual civil pe următoarele funcții:

-una de medic specialist/primar medicină internă, studii superioare
-una de medic specialist/primar epidemiologie, studii superioare
-una de medic specialist/primar boli infecțioase, studii superioare
-una de medic specialist/primar medicină de urgență, studii superioare
-două de medic specialist/primar anestezie și terapie intensivă, studii superioare
-una de medic specialist/primar medicină de familie, studii superioare
-două de asistent medical debutant-principal anestezie și terapie intensivă, studii postliceale
-două de asistent medical debutant-principal, secția farmacie, studii postliceale
-una de asistent medical debutant-principal, serviciul evaluare și statistică medicală, studii postliceale. Detalii AICI!

foto – internet


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button