Coronavirus

COVID-19. Medicul Lucian Duță, fost șef CNAS, declarații fără perdea:„Ne facem că tratăm bolnavii și de aceea mor pe capete (…) Oamenii mor. Iar medicii tac!”

 

Fostul preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, chirurgul Lucian Duţă, a făcut declarații fără perdea în cadrul unui interviu pe care i l-a acordat jurnalistului Robert Turcescu, pe pagina de Facebook evz.ro.

Așa cum a dezvăluit și pe pagina personală de Facebook, medicul a declarat că pacienții cu COVID-19 mor în spitale nu din cauza bolii în sine, ci din pricina lipsei tratamentului adecvat, pe care autoritățile nu s-au preocupat să-l cumpere din timp, fiind axate pe achiziționarea de vaccinuri (din care donează, deoarece expiră), iar acum este prea târziu, deoarece comenzile depășesc producția.

„NU EXISTĂ TRATAMENTE ÎN SPITALE… ne facem că tratăm bolnavii și de aceea mor pe capete. România este tratată de Europa ca o colonie (…). N-avem nici anticorpi monoclonali, nici tociluzumab (linia a doua de tratament), nici măcar linia a treia de tratament cu Favipiravir sau Arbidol. Drept pentru care medicii tratează bolnavii cu medicamente INEFICIENTE. Și da, oamenii mor, iar medicii tac!”, acuză Lucian Duţă.

După cum a mărturisit, el se numără printre românii care au luat COVID-19 și care au avut norocul să fie tratați cu anticorpi monoclonali, pe când tratamentul era în studiu în România. Astfel, simptomele i-au dispărut după 24 de ore de la tratament, după cum a povestit. După vindecare, nu s-a vaccinat. Întrebat dacă este de acord cu vaccinarea minorilor, a răspuns că, personal, nu-și injectează copiii. De altfel, a ținut să precizeze că nu este vorba despre „vaccinare”, cât timp cei injectați tot iau și transmit virusul SARS-CoV-2, ci despre „terapie”. 

Tot referitor la vaccinuri, el a punctat că, în contractul de achiziție (cel puțin) cu Pfizer, se menționează că producătorul nu-și asumă responsabilitatea în caz de reacții adverse.

Interviul, care ține aproape o oră, poate fi urmărit AICI.

Iată ce a scris medicul în data de 8 octombrie, înainte de a acorda interviul:

„Jucând golf cu morții

Ne-am aștepta cu toții ca medicii să dea dovadă de multă solidaritate cu pacienții și mai ales de adeziune pentru știință. Faptul că cei mai mulți tac și preferă să îndure calvarul acestei perioade nu face decât să-i facă complici cu un sistem corupt,incompetent și mai ales criminal. Care se va întoarce împotriva lor în curând pentru a-și salva pielea!

1.Toată vara am stat cu curu pe cămașă (nu pe dosare ca procurorii zeiței de la Sibiu) și nu ne-am pregătit pentru valul patru. Am jucat golf și nu am avut chef să facem achiziții de medicamente pentru tratarea bolnavilor de COVID. Pentru că deh, aveam vaccinuri și am spus că am învins pandemia. Iar oamenii au înțeles că nu trebuie să se mai vaccineze. Și pe bună dreptate au mers fiecare să joace golf chiar dacă în realitate jucau țurca!

2.Valul patru de pandemie a lovit nimicitor. Sute de morți zilnic iar alaiul jucătorilor de golf dau vina pe cei nevaccinați. Care sunt tot români și care mor fără nici o vină. Pentru că în realitate ar fi putut fi salvați chiar dacă nu au jucat golf niciodată. O să-mi asum eu să spun o parte din adevăr pe care îl știm aproape toți în lumea medicală dar tăcem:

a) NU EXISTĂ TRATAMENTE ÎN SPITALE. Ne facem că tratăm bolnavii și de aceea mor pe capete. Nu există în spitale – pentru că România este tratată de Europa ca o colonie-tratamentul salvator: nici anticorpi monoclonali, nici tociluzumab (linia a doua de tratament). Nici măcar linia a treia de tratament: Favipiravir sau Arbidol. Drept pentru care medicii tratează bolnavii cu medicamente INEFICIENTE. Și da, oamenii mor. Iar medicii tac!
b) Nu se asigură testare gratuită în masă și nici nu se izolează pacienții vaccinați dar care sunt contacți. Ei devin vectori de transmisie a bolii la fel ca nevaccinații dacă nu sunt izolați. Și da,medicii tac!
c) Poate că pot fi de acord cu faptul că așa numitul vaccin e bun. Dar cu o singură condiție și anume să spunem adevărul: vă dăm acest produs în ipoteza că veți face o formă acceptabilă de boală. Dar veți fi contagioși, veți putea transmite boala, ar trebui să fiți izolați dacă deveniți pozitivi (la fel ca nevaccinații) iar efectele adverse pe termen mediu și lung sunt necunoscute iar responsabilitatea e a voastră. Pentru că bineînțeles doar plătiți dar riscurile sunt la voi. Dar sigur pe termen scurt nu muriți. E ok și așa!

3.Marii jucători de golf din România ar trebui să răspundă la o întrebare esențială: statul eșuat înseamnă în traducere liberă că ne lăsați să murim?

4.Sper ca mingile de golf să vă intre în anus (de fapt în cur). Și acolo să rămână până vor învia morții fără vină!”.

Mai multe postări de-ale sale găsiți AICI.

Menționăm că, în noiembrie 2020, fostul președinte CNAS a fost condamnat, în primă instanță, la 6 ani de închisoare „pentru săvârșirea în formă continuată a infracțiunii de luare de mită, cu executare în regim de detenție”, conform soluției pronunțate de Tribunalul București. Decizia nu a fost definitivă, iar apelul se judecă la Curtea de Apel București, unde va avea loc următorul termen în data de 20 octombrie (vezi AICI).

Lucian Duță este acuzat de DNA că, în 2010, pe vremea când CNAS pregătea implementarea mai multor sisteme informatice pentru cardul național de sănătate, ar fi primit 6,3 milioane de euro de la mai multe firme interesate să obțină contractele. Acuzațiile din dosar erau că Duță ar fi primit banii printr-un sistem complex de tranzacții, derulate prin conturi deschise în Insulele Antile și în Elveția. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button