Coronavirus

COVID-19. Medicul brașovean Damian Baciu, mesaj dur pentru „colega Gheorghiță” referitor la vaccinarea copiilor

  • FB_IMG_1641407826105_293748.jpg
 

Medicul pediatru Damian Baciu, specialist în vaccinologie, i-a transmis un mesaj înțepător medicului militar Valeriu Gheorghiță, coordonator al Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, cu privire la vaccinarea copiilor.

Pediatrul brașovean s-a arătat de nenumărate ori împotriva vaccinării antiCOVID a copiilor, iar de această dată i-a transmis următoarele lui Gheorghiță, dar și celorlalte cadre medicale care se ocupă de vaccinarea copiilor:

„Aceasta este electrocardiograma (n.r. foto 2) unui adolescent la o lună după a doua doză! Ecocardiografia a relevat și pericardită ce acompania afectarea mușchiului cardiac! Colega Gheorghiță după cum vezi au fost afectate cele 2 organe: inima și cordul (n.r. ironie la o declarație a lui Gheorghiță)! Dragi doctori, care injectați copii, trebuie să știți că acești părinți vă vor cere socoteală pentru ceea ce faceți, asta trebuie s-o aveți în vedere!”.

Într-o conferință, Gheorghiță a declarat că că miocardita afectează „cel puțin două organe… și inima și cordul” – video AICI.

Damian Baciu este medic primar pediatru în Brașov, specialist în vaccinologie, cu studii făcute în România și Franța. Potrivit acestuia, are o carieră medicală de 44 de ani, cu 18 ani de practică în vaccinologie. 

VEZI ȘI:

Medicul brașovean Damian Baciu: „Sunt doctorii care se bucură că vor primi 40-60 lei pentru fiecare injectare (…) Sunt aceiași doctori, lipsiți de caracter, responsabilitate și remușcări, care le vor explica victimelor lor…”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button