Coronavirus

COVID-19 BRAȘOV. Restricții sporite într-o localitate

 

Prefectul județului Brașov, Mihai Cătălin Văsii, a trimis către Primăria comunei Hălchiu o adresă prin care primarului acestei unități administrativ-teritoriale (care este și președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență) i se comunică faptul că în aplicarea Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov nr. 171 din 23.09.2021 se vor lua în considerare și prevederile Hotărârii Guvernului nr. 1015 din 23.09.2021, pentru modificarea și completarea anexelor nr. 2 și 3 la Hotărârea Guvernului nr. 932/2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 10 septembrie 2021, precum şi stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea  şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

„În acest sens, vă adresăm rugămintea de a proceda cu celeritate la informarea persoanelor fizice/juridice, autorităților și instituțiilor publice cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”, se menționează în adresă.

Citiți și:

OFICIAL. Au intrat în vigoare noile restricții


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button