Coronavirus

COVID-19 BRAȘOV. 16 restaurante din centrul orașului oferă reducere clienților vaccinați

 

Asociaţia Comercianţilor din Centrul Istoric al Braşovului (ACCI BV) împreună cu Asociaţia Smart City Braşov oferă prin intermediul localurilor din centrul oraşului o reducere persoanelor care s-au vaccinat cu noul vaccin antiCOVID-19, potrivit unui comunicat de presă.

16 localuri oferă clienţilor care prezintă certificatul de vaccinare un discount de 10% la consumaţia avută. Acţiunea de susţinere a vaccinării antiCOVID-19 este lansată la Braşov în cadrul Zilelor Europene ale Vaccinării şi are ca scop susţinerea atât a Direcției de Sănătate Publică (DSP) Brașov, cât şi a Primăriei în comunicarea despre beneficiile vaccinării.

Localurile participante vor avea la intrare afişele special create de asociaţiile iniţiatoare pentru acţiune şi afişele de informare ale DSP.

„Susţinem campania de vaccinare şi şi ne alăturăm campaniei de comunicare a administraţiei publice fiindcă suntem convinşi că numai printr-un grad mare de vaccinări vom reuşi să revenim la o normalitate şi astfel relansăm domeniul ospitalităţii care a fost grav afectat de virus”, a declarat Horia Huluban, preşedintele A.C.C.I. BV.

„Un oraş inteligent se bazează pe antreprenori inteligenţi şi flexibili şi desigur pe cetăţeni inteligenţi care dau dovadă atât de capacitate de analiză ridicată cât și de solidaritate pentru resetarea economiei locale. Asociaţia Smart City Braşov s-a alăturat acestei campanii pentru a-şi arăta în egală măsură solidaritatea cu ospitalitatea şi turismul braşovean cât şi cu cadrele medicale care au fost în toată această perioadă în prima linie. Prin startul vaccinării începem cu toţii să vedem luminiţa de la capătul tunelului şi începem astfel să ne recâştigăm speranţa într-un trai normal”, a declarat Cristian Macedonschi, preşedintele Asociaţiei Smart City Braşov şi antreprenor în ospitalitate.

Acţiunea durează două luni, de pe 28 decembrie până pe 28 februarie.

Foto: arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button