Coronavirus

CORONAVIRUS. Încă un medic militar brașovean a fost detașat la Suceava

 

Încă un medic militar de la Brașov va lucra la Spitalul din Suceava, după ce unitatea medicală a devenit focar de infecție cu COVID-19.

Anunțul detașării a fost făcut public de Ministerul Apărării Naționale.

„Un nou coleg s-a alăturat echipei medicale condusă de colonel doctor Daniel Derioiu la Spitalul Județean de Urgență «Sfântul Ioan cel Mare» din Suceava. Colonel doctor Decebal Roald Gavrilaș, medic primar, șef laborator de analize medicale la Spitalul Militar de Urgență «Regina Maria» din Brașov, din subordinea Direcției Medicale, are o bogată experiență în domeniul medicinei de laborator, biochimiei, imunologiei, coordonând un colectiv mic, dar inimos, supus periodic acreditărilor RENAR.
Formator pentru studenți și medici rezidenți, domnul doctor contribuie prin tot ceea ce face la complexitatea actului medical, în diagnosticul paraclinic al pacienților cu patologie medico-chirurgicală”, se arată pe pagina de Facebook a MApN, fiind oferită ca sursă Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale.

Amintim că Spitalul Județean Suceava este condus, în prezent, de colonelul medic Daniel Derioiu, care a fost până de curând directorul medical al Spitalului Militar de Urgență „Regina Maria” din Brașov. Detalii AICI!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare