Coronavirus

CORONAVIRUS. Ce recomandă OMS statelor afectate

 

Organizația Mondială a Sănătății monitorizează în permanență evoluția bolii în fiecare dintre statele afectate și transmite recomandări, pentru ca momentul critic să poată fi depășit cât mai curând cu putință. În cadrul unei conferințe de presă, liderii instituției ce își are sediul la Geneva, în Elveția, a solicitat fiecăreia dintre țările membre, 193 la număr, să testeze fiecare persoană suspectă de COVID-19, indiferent dacă manifestă simptome specifice bolii sau a intrat în contact cu un pacient infectat, conform Agerpres.

Ne confruntăm cu o criză sanitară mondială majoră și trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a-i pune capăt. De aceea, recomandăm ca fiecare caz suspect să fie supus testului. Avem în momentul de față mai multe cazuri de decese în restul lumii decât în China. Nimeni nu se poate lupta cu un incendiu cu ochii legați”, a declarat etiopianul Tedros Adhanom Ghebreyesus (foto), directorul general al OMS.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button