Coronavirus

CORONAVIRUS. BRAȘOV. Spitalul Municipal Săcele va face teste COVID-19 (FOTO)

  • FB_IMG_1589826025713_280654.jpg
  • FB_IMG_1589826022430_280655.jpg
 

Spitalul Municipal Săcele are un aparat de testare a coronavirusului COVID-19, care va pus în funcțiune din această săptămână.

„Spitalul Municipal Săcele a achiziționat un aparat de tip Real-Time PCR necesar testării noului coronavirus care va fi funcțional începând de săptămâna aceasta. Aparatul va fi foarte necesar și după trecerea actualei pandemii, el putând oferi o gamă largă de testări, pe lângă cele pentru coronavirus, precum testarea tuturor tipurilor ADN/ARN virale și bacteriene în vederea unui diagnostic molecular, în special în hepatite cronice B,C,D,B+C sau infecții cu virusul HIV.
Modelul adus la Săcele este cel mai performant aparat Real Time PCR din județul Brașov și unul din cele mai perfomante din țară. Săcele este al treilea oraș din județul Brașov care are un astfel de aparat, împreună cu municipiul Brașov și municipiul Codlea.
Achiziția acestui echipament va avea un impact pozitiv asupra populației, prin faptul că se va putea monitoriza starea de sănătate oferind o gamă mai largă de servicii medicale la Spitalul Municipal Săcele”, au transmis autoritățile locale.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button