Coronavirus

CORONAVIRUS. BRAȘOV. Spitalul de la Codlea a cumpărat aparat de testare rapidă COVID-19

 

Spitalul Municipal Codlea a achiziționat un aparat de testare COVID-19, conform unui anunț făcut de reprezentanții unității medicale.

Aparatul de testare PCR SARS COV-2 va fi livrat în maxim 30 de zile și se vor putea efectua teste pentru orice persoană care are simptome specifice acestui virus. Aparatul poate fi manipulat de personalul medical de laborator din cadrul spitalului.

„Efectele benefice ale folosirii acestui sistem la nivelul unității medicale sunt îndreptate spre pacient. Diagnosticul este unul rapid, între 45-120 minute. Aparatul Real Time PCR este un echipament pentru cercetare și diagnostic molecular, care poate fi utilizat pentru testarea tuturor tipurilor ADN/ARN virale (inclusiv coronavirus) și bacteriene în vederea unui diagnostic molecular clar, în special în hepatite cronice B,C,D,B+C sau infecții cu virusul HIV”, au precizat reprezentanții Spitalului Municipal Codlea.

Aparatul a putut fi cumpărat datorită donațiilor pe care cetățenii și firmele din localitate le-au făcut către asociația umanitară de sprijin al spitalului.

Mai multe informații AICI!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button