Coronavirus

CE PROPUNERE! Când să fie „vacanța mare”?…

 
Având în vedere creșterea alarmantă a numărului de cazuri de coronavirus din România, și în rândul elevilor și al cadrelor didactice – vezi situația de ieri: CORONAVIRUS. RECORD – EXPLOZIE DE CAZURI în România! Aproape 5.000! Peste 100 la Brașov!, fostul ministru de Externe Cristian Diaconescu, în prezent candidat pentru un post de senator din partea PMP, a postat pe contul său de Facebook următorul text: 
 
„Am primit semnale numeroase din partea profesorilor, dar şi a părinţilor preocupaţi atât de sănătatea copiilor, cât şi de calitatea actului educaţional.
Cei cu care am discutat, înţelegând situaţia complicată prin care trece societatea, au o propunere simplă adresată autorităţilor.
 
Mutarea în această perioadă a «vacanţei mari», urmând ca recuperarea procesului de educaţie să se realizeze pe perioada verii.
 
Astfel, se va ieşi din perioada gripei sezoniere şi s-ar putea concretiza o serie de măsuri sanitare care astăzi sunt în lucru.
 
Ar fi în discuţie câteva săptămâni până la obişnuita vacanţă de iarnă.
 
La rugămintea celor cu care am comunicat, pun în dezbatere această temă”.
 
Rămâne de văzut dacă ideea va fi și pusă în practică.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare