Coronavirus

BRAȘOV. Ce va fi cu STAREA DE ALERTĂ cauzată de coronavirus?!…

 
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Brașov a adoptat astăzi Hotărârea nr. 153/2021, privind constatarea incidenței cumulate a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov (CORONAVIRUS BRAȘOV. Datele de AZI de la DSP…), care prevede următoarele:
 
Art.1 Se constată, la data de 31.05.2021, incidența cumulată a cazurilor de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov, potrivit anexei ce face parte integrantă din prezenta hotărâre.
 
Art.2 Începând cu data de 01.06.2021, ora 0:00, în unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov se vor aplica, pentru o perioadă de 14 zile, măsurile prevăzute în H.G. nr.531 din 11.05.2021, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 13 mai 2021, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cu modificările și completările ulterioare, pentru rata de incidență corespunzătoare fiecărei unități administrativ-teritoriale, conform anexei.
 
Art.3 În condițiile în care nu se constată o creștere substanțială a incidenței cumulate a cazurilor de COVID-19 la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul Brașov și, implicit, încadrarea acestor unități administrativ-teritoriale în alte limite de incidență, prezenta hotărâre urmează a fi reevaluată, la finalul perioadelor menționate în anexă.
 
Art.4 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov vor proceda cu celeritate la informarea persoanelor fizice/juridice, autorităților și instituților publice cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice.
 
Hotărârea nr. 153/31.05.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă aici:
 
Anexa la Hotărârea nr. 153/31.05.2021 a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Brașov este disponibilă aici:


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button