Coronavirus

Arafat recomandă colindatul cu… mască

 

Șeful DSU, Raed Arafat, le recomandă românilor să nu uite de măsurile de protecție individuală nici de sărbători, dacă merg la rude, la colindat. Ba mai mult, el le sugerează cetățenilor să se testeze și să folosească mască, dacă sunt în grup mare.

„La bunici dacă vrem să mergem, mai ales cei care vin din afară, poate a fi testat nu e rău. Să știm că nu avem o problemă. Dar să se înțeleagă: nu e obligativitate. E o decizie individuală. Eu am zis foarte clar care e abordarea: Masa nu se ia cu mască. Asta înseamnă că putem să ne protejăm mai mult dacă nu suntem pozitivi. La colindat: dacă mergem la oameni în casă și intrăm din casă în casă mai mulți oameni aceste lucruri (n.r. cu mască pe față) pot fi recomandate. Dar nu e obligatoriu. Nu putem noi obliga. Fiecare decide și nu vreau să fiu înțeles greșit”, a spus Raed Arafat, la Antena 3.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button