Auto-Moto

DIESELGATE. Aproximativ 300 de mașini VW nu mai pot fi vândute în România. Peste 105.000 de mașini, înmatriculate în România, au probleme

 

În urma întâlnirii de ieri a ministrului Mediului, ministrului Transporturilor, șeful RAR și președintele ANPC, s-a decis ca vehiculele marca VW Euro 5 să nu mai poată fi vândute în România.

Reprezentanți ai Registrului Auto Român au specificat că nu vor mai elibera cărți de identitate pentru mașinile nevândute, aflate pe stoc, până la lămurirea acestor lucruri.

Totodată, peste 105.000 de mașini marca Volkswagen înmatriculate în România au probleme.

CITIȚI ȘI:

ULTIMA ORĂ. DIESELGATE. Volvo, Renault, Jeep şi Nissan, implicate în scandalul noxelor

ULTIMA ORĂ. Ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu: „Producătorul să răspundă. Cetățeanul nu va plăti diferența taxei de mediu”

Scandalul DIESELGATE dezbătut la Ministerul Transporturilor. Iulian Matache, Grațiela Gavrilescu și șeful RAR caută soluții. ANPC a anunțat că va amenda dealerii VW

ULTIMA ORĂ. RAR nu mai eliberează cărți de identitate pentru mașinile Volkswagen. Peste 100.000 de mașini cu probleme în România. Cum comentează dealerul local VW situația?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button