Auto-Moto

BRAȘOV. Un accident în urma căruia a rămas paralizat nu l-a împiedicat să își îndeplinească visul

  • lupu2_254773.jpg
 

Brașoveanul Ciprian Lupu a avut, în 2002, un accident în urma căruia a rămas paralizat. Totul s-a întâmplat după un plonjon în apa mării, însă brașoveanul nu s-a lăsat învins și până la urmă și-a îndeplinit visul, fiind acum primul pilot de curse dintr-un scaun rulant din România.

Ciprian Lupu a concurat pentru prima oară ca pilot profesionist în Campionatul Național de viteză în coastă, la Teliu. La ultima etapă, care a avut loc la Sinaia, brașoveanul a acumulat 15 puncte, după ce a terminat pe locul secund la clasa A1, unde ocupă pozția a treia în ierarhia generală.

„După ce am testat competiția anul trecut în calitate de forlighter, anul acesta, în intersezon, mi-am făcut propria mașină, omologată conform standardelor FIA, am adaptat-o cu niște modificări speciale ca să îmi fie mai ușor să o pilotez, iar la Teliu am concurat pentru prima dată oficial la clasa A1. Pentru mine e o mândrie enormă faptul că pilotez cu o licență Napoca Rally Academy, cei de acolo mă sprijină și mă îndrumă în continuare, am parte de tot suportul lor. Prin prisma jobului pe care îl am, îmi doresc să trecem de barierele care sunt impuse de societate și de anumite persoane și să le demonstrez că se pot face mult mai multe lucruri, dar în primul rând o fac pentru mine. Nu m-am gândit niciodată că voi avea propria mea mașină de curse, însă în momentul în care ai un vis și îți dorești cu desăvârșire să-l îndeplinești, trebuie să te ții foarte tare de ceea ce-ți propui și totul o să meargă cum trebuie”, a declarat Ciprian Lupu pentru sports-net.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button