Auto-Moto

BRAŞOV. Dan Gârtofan, campion la Winter Rally Covasna

 

Dan Gârtofan s-a impus în Winter Rally Covasna, prima etapă a Campionatului Național de raliuri. Alături de copilotul Tudor Mârza, „Giri” a câştigat categoric, fiind cel mai rapid în toate cele 6 probe speciale ale competiţiei.

„A fost super. Totul a funcționat perfect, mașina, colaborarea cu Tudor, echipa tehnică a fost din nou la înălțime, totul a fost așa cum ne-am dorit. Ne-am simțit foarte bine pe acest raliul de zăpadă, drept dovadă că am avut un ritm intens de la început până la final. Ne-am bucurat de fiecare viraj și de fiecare metru de probă specială. Vremea a fost super, traseul la fel, chiar dacă pe o probă se mai înmuiase un pic la a doua trecere. Mulțumim tuturor partenerilor din acest sezon care sunt alături de noi în încercarea de a obține rezultatul pe care ni-l dorim. Un debut în forță, într-un campionat lung, pe care sperăm să-l ducem la bun sfârșit”, a declarat Dan Gîrtofan.

Totodată, Andrei Gârtofan, alături de Doru Vraja, a terminat competiţia pe poziţia a treia.

„A fost un raliu bun, o revenire în forță după un an de pauză, cu un prim podium pentru mine și Doru la general. Ne-am simțit foarte bine pe probele de la Comandău, unele foarte frumoase, pe care merită să le savurezi, viraj cu viraj. A fost și o etapă de reacomodare cu mașina. Pot spune că am redescoperit un material de concurs care poate să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul, acela de a ieși campioni la clasa RC2N. Am început perfect, cu o victorie la această clasă, iar asta ne dă încredere pentru următoarele runde ale unui campionat lung și foarte dificil. Colaborarea cu Doru a funcționat perfect, la fel și mașina, băieții din echipa tehnică au fost din nou la înălțime, astfel că pot spune că totul a ieșit foarte bine la Covasna. Așteptăm cu încredere etapa a doua din campionat, Raliul Brașovului, unde sperăm să facem o figură frumoasă. Le mulțumesc partenerilor care au ales să ne sprijine în acest sezon și vom încerca să-i facem mândri de noi”, a punctat Gârtofan jr.

FOTO: Flavius Croitoriu – RallyArt.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.


Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button