Lifestyle

Notă de plată la restaurant de peste 160.000 de euro!!!

Notă de plată la restaurant de peste 160.000 de euro.
Celebrul bucătar turc Salt Bae, care deține restaurante de lux în toată lumea, a distribuit pe rețelele de socializare nota de la restaurantul său din Dubai, în valoare de 615.065 de dirhami din Emiratele Arabe Unite, care la cursul de schimb înseamnă 161.113 euro.

Pe Instagram, unde Nusret Gökçe, supranumit Salt Bae, are peste 49 de milioane de urmăritori, oamenii au fost îngroziți, văzând că o bere Heineken costă 20 de euro, patru porții de cartofi prăjiți costă nu mai puțin de 47 de euro, iar o sticlă de apă plată costă 11 euro.
Antonio Giovinazzi, un pilot italian de curse care face parte din Ferrari Driver Academy și concurează la Campionatul Mondial în Formula E, este cel care a cheltuit această sumă, în care a consumat și friptură de vită în foiță de aur și câteva sticle de vine Petrus, al căror preț este exorbitant.

Cele cinci sticle de Petrus au costat nu mai puțin de 325.000 dirham, respectiv 84.500 de euro, 16.900 de euro o singură sticlă! Mai mult de atât, pilotul de la Formula E a cerut și două sticle Petrus 2009, care au costat 200.000 de dirham, adică 52.000 euro, respectiv 26.000 euro sticla.

Notă de plată la restaurant de peste 160.000 de euro. „Calitatea nu este scumpă”, este mesajul care însoțește o notă de plată considerată printre cele mai uluitoare din istorie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button