Lifestyle

Bianca Drăgușanu a majorat prețurile

Bianca Drăgușanu a majorat prețurile. În fapt, prețurile hainelor pe care le vinde au fost crescute, potrivit Wowbiz.ro.


Fosta asistentă TV a spus cât costă acum o geacă la magazinul ei.


„Nu trăim o viață ușoară în București și nu am ce să comentez. Asta e inflația în România, sistemul în care trăim, nu e nimic surprinzător. Ați uitat când s-a scumpit benzina și motorina, de se duceau cu canistrele, penibili, la benzinărie? Asta e România. De la cine să ai pretenții? Mă plâng acum de factura de la gaz. Păi și ce o să fac, o să stau pe frig toată iarna? Mă îmbrac, îmi iau căciulă, plapumă, cojoace?”, a spus Bianca Drăgușanu pentru Wowbiz.ro.


Dacă înainte o geacă de piele vândută de Bianca Drăgușanu costa 400 de euro, acum aceeași geacă este cu 150 de euro mai mult, potrivit sursei citate. Blonda a mărturisit că a fost nevoită să modifice prețurile, pentru că s-au mărit costurile în materie de orice, transport, cazare.


„Sunt nevoită să cresc prețurile și asta voi face. La blănuri am început să le cresc cu 150 de euro, cam așa. Dacă vindeam până acum o geacă de piele cu 400, acum e 550. Nici biletul de avion când mă duc după ea nu mai costă 300, costă 600, cazarea nu mai costă 500, ci 800 pe noapte hotelul. Toate lucrurile cresc, normal că trebuie să cresc și eu. Din păcate, nu cresc salariile. Aici ar trebui să îl tragem de urechi pe domnul președinte, care e tot votat de ani buni. Trebuie să creștem tot”, a mărturisit Bianca Drăgușanu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare