Cultură

BRAȘOV. Eveniment insolit în cea mai înaltă localitate din țară. Printre invitați, Smiley

  • outdoorz-fest_2.png
 

La Fundata, are loc, începând de astăzi, Outdoorz Fest, un eveniment ce combină perfect adrenalina offroad-ului, muzica și natura. Acesta se va desfăşura în localitatea aflată la cea mai mare altitudine din ţară, respectiv 1.400 de metri, participanţii având o privelişte superbă asupra Masivelor Piatra Craiului şi Bucegi.

Sunt așteptați să participe iubitorii vehiculelor de offroad și nu numai, cei care vor să petreacă mai multe zile la cort, rulotă sau în campervan, să mănânce mâncare făcută la ceaun și la rotisor, să asculte muzică bună și să facă focuri de tabără. În cele trei zile de festival, doritorii se pot bucura de concerte live, traseu trial off road, tir de tras cu arcul pentru adulţi, foc de tabără, loc de joacă şi activităţi pentru copii, dar şi de o zonă special amenajată pentru corturi, rulote şi campervans, toate acestea pe un teren de 60 de hectare. În plus, participaţii se vor putea bucura de produse tradiţionale, făcute în casă, din ingrediente naturale, pregătite chiar de producătorii locali. Și pentru ca experienţa să fie una completă, nu vor lipsi nici faimoasele „ceaun” sau „rotisor”.

Concerte vineri seara, sâmbătă seara, workshop-uri, în cursul zilei de sâmbătă unul de acordare a primului ajutor. Alt workshop este de bush craft, care înseamnă tehnică de supraviețuire în natură, cu puține unelte la îndemână. O să avem un loc de joacă pentru copii, o să avem pentru copiii mai mari pasionați de offroad trasee cu mașini de offroad, ei vin cu mașinile lor și le punem la dispoziție ghizi și trasee, unele ușoare, unele medii”, a explicat unul dintre organizatorii evenimentului, Cristian Nistor.

Organizatorii evenimentului promit și pentru adulții experimentați o cupă de offroad ce va avea loc duminică, 7 august, prin care vor trebui să parcurgă un traseu contra cronometru fără a dărâma obstacole.

Din program nu vor lipsi concerte live ale unor artiști printre care se numără Smiley, Spike, Proconsul, Dan Helciug și The Hidden Jester, dar și DJ renumiți care vor mixa pe ritmuri electronice.

Managerul Outdoorz Fest, Alexandra Tănase, a precizat că „prin organizarea acestui festival ne dorim să creăm o comunitate alături de care să scriem istorie şi din care îi invităm să facă parte pe toţi cei pentru care city break înseamnă nature break”/

Repere din programul Outdoorz Fest

Vineri, 5 august

18:00 Concert Live: The Hidden Jester

19:30 Concert Live: Proconsul

23:00 Foc de tabără

Sâmbătă, 6 august

17:00 Concert Live – Dan Helciug

18:30 Concert Live – Spike

20:00 Concert Live – Smiley

22:00 Foc de tabără

Duminica, 7 august

11:00 Chill time cu DJ. Kostea

14:00 Kisses and Hugs (cu promisiuni de revedere la anul)

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare