Lifestyle

Tipuri de canapele pe care le poți alege pentru sufrageria ta

  • canapea.png

Se spune că nu există sufragerie fără o canapea de bună calitate iar noi suntem de acord cu asta. De aceea, azi îți prezentăm mai multe tipuri de canapele pe care le poți alege pentru casa ta.

Canapele extensibile pentru zilele în care ai și musafiri

Primul tip de canapea pe care îl recomandăm pentru cei care gândesc în perspectivă este reprezentat de modelele extensibile. O canapea extensibilă te va ajuta în momentul în care ai nevoie să găzduiești mai multe persoane, dar nu ai suficient de multe paturi în casă. Prin urmare, vei putea extinde canapeaua și vei putea oferi un loc de dormit celor care vin la tine peste noapte.

Poți alege canapele extensibile pentru o persoană sau pentru două persoane, dar și modele mai mari, cu pat king size pentru cazul în care de obicei vin la tine mai multe persoane. 

Colțare extensibile pentru și mai mult spațiu

O altă variantă ar fi să cumperi colțare extensibile în cazul în care ai un living mare, pe care vrei să îl umpli cu o canapea pe măsură. Colțarele au și avantajul de a da un aspect mai unitar camerei și de a fi mai elegante decât o canapea simplă. 

În momentul în care sunt extinse, aceste colțare oferă mai mult spațiu pe care se poate dormi. În acest caz, atunci când ai musafiri numeroși care vor să rămână la tine peste noapte, va fi mult mai ușor să le faci loc în livingul tău. 

Colțarele sunt piese de mobilier solide și rezistă mult timp, chiar și la utilizări intensive. În plus, pot fi găsite acum pentru orice stil de amenajare interior.

Canapele simple pentru orice tip de living

O altă variantă de canapea, care nu îți oferă însă la fel de multe opțiuni ca modelele anterioare, este cea simplă. Nu se va extinde și nu va oferi mai mult spațiu atunci când ai nevoie, dar se va integra armonios în spațiu și este mai ieftină decât modelele anterioare.

De asemenea, vei putea găsi tipuri de canapele simple pe care se poate dormi fără să fie extinse. Aceste canapele se vor integra inclusiv în livingurile mici, fiind disponibile în mai multe dimensiuni. 

Acestea sunt cele mai comune modele de canapele pe care le poți alege pentru locuința ta, indiferent de stilul de amenajare folosit în interior și indiferent de dimensiunea pe care spațiul o are.

Sursa de imagine: Photographee.eu / Shutterstock.com

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button