Delicte

BRAȘOV. Tâlhărie într-o parcare din municipiu

  • 20200130_144222_277648.jpg

Un tânăr de 28 de ani a solicitat intervenția polițiștilor, după ce a fost tâlhărit de două persoane necunoscute, într-o parcare din municipiul Brașov. Victima a fost lăsată fără telefon mobil și fără bani, prin folosirea violenței.

Cazul a fost preluat de polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale, care, făcând cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, au reușit să-i prindă pe suspecți, care sunt… minori.

„Cu ocazia activităților investigativ-operative desfășurate în cauză, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptelor, acestea fiind doi tineri, în vârstă de 16 ani, respectiv 17 ani, ambii din județul Mureș.
În baza probatoriului administrat în cauză, tânărul în vârstă de 17 ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov. Ulterior, la data de 06 februarie 2022, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de acesta.
Tânărul în vârstă de 16 ani a fost internat în Centrul de Plasament «Sfântul Stelian» Ghimbav din județul Brașov”, a detaliat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis pentru „tâlhărie calificată”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button