112

BRAȘOV. Victimă încarcerată, după un accident pe podul de la Dârste

 

Trei autovehicule au fost implicate într-un accident cu victimă, în această după-masă, pe podul din zona Dârste din municipiul Brașov.

„În jurul orei 15:15 ISU Brașov a fost anunțat despre producerea unui accident rutier intre trei autoturisme, pe Podul Dârste, Municipiul Brașov. În urma producerii accidentului rutier a rezultat o victimă încarcerată, conștientă. ISU Brașov a direcționat la fața locului o autospecială cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD și un echipaj de terapie intensivă SMURD”, a informat Dan Coliniceanu, reprezentant ISU Brașov.

„La data de 05 august 2021, în jurul orei 15.15, pe strada Calea București din municipiul Brașov a avut loc un accident rutier, în care au fost implicate trei autovehicule. O persoană primește îngrijiri medicale la fața locului. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările producerii accidentului rutier”, a declarat și purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, agent principal Nadia Olaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button