Delicte

BRAȘOV. Tâlhărie sub amenințarea cuțitului

 

Un bărbat a fost tâlhărit, în municipiul Brașov, sub amenințarea cuțitului. În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit că făptaș ar fi un tânăr de 23 de ani, din oraș. Acesta a fost reținut de anchetatori în cursul zilei de ieri, iar apoi s-a dispus arestarea sa preventivă.

„În fapt, polițiștii au stabilit faptul că o persoană de sex masculin ar fi amenințat cu un obiect ascuțit înțepător un alt bărbat, în timp ce se aflau pe raza municipiului Brașov și i-ar fi sustras celui din urma un telefon mobil, precum și o sumă de bani. În urma cercetărilor desfășurate în cauză, polițiștii au depistat și identificat persoana ca fiind un tânăr, în vârstă de 23 ani, din municipiul Brașov. Astfel, în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 11 mai 2021, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, ulterior, instanța a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile față de acesta”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale continuă cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov. Dosarul penal a fost deschis pentru tâlhărie calificată.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button