Lifestyle

Deea Maxer și-a schimbat implanturile mamare, după a doua sarcină

  • FB_IMG_1618674509824_287642.jpg
 

Deea Maxer a trecut printr-o intervenție chirurgicală, pentru a-și schimba implanturile mamare. Cântăreața nu mai era mulțumită de aspectul bustului, după cea de-a doua sarcină.

Mi-am schimbat IMPLANTURILE MAMARE
La zece ani de la prima naștere, la nouă ani după primul implant mamar și la un an  jumătate de la a doua sarcină am fost nevoită să îmi schimb implanturile mamare. 
Au trecut două săptămâni de la intervenție și vreau să îi mulțumesc domnului Dr. Sorin Nae – chirurgie estetică, medic primar chirurgie plastică, pentru starea mea de bine, pentru încrederea de sine căpătată, pentru curajul pe care mi l-a transmis prin felul lui profesionist de abordare, dar prietenos și cald relația cu pacientul. Este ideal ca medicul să cucerească încrederea și atenția pacientei prin simplul fapt că își face meseria impecabil. Sunt fericită ca l-am cunoscut și datorită lui și echipei dânsului sunt bine, sănătoasă și în afara oricărui pericol în ceea ce privește operația. 
Vă dau mai multe detalii într-un video despre motivele care m-au adus pe masa de operație, cum am ales medicul, cum am ales tipul de implant, detalii despre intervenție și spitalizare, în curând”, a scris soția lui Dinu Maxer, pe rețelele de socializare.

Artista a postat și o poză din ziua intervenției, preoperator, imediat după consult și măsurători. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Deea Maxer a povestit despre problemele sale cu acneea. Ea susține că s-a umplut de coșuri din cauza unor produse nepotrivite tenului ei. Totodată, le recomandă fetelor să-și facă analize, dacă au probleme de acest fel. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare