Coronavirus

BRAȘOV. COVID-19. Restaurantele, instituțiile de cultură și sălile de jocuri de noroc rămân închise

 

Dat fiind faptul că municipiul Brașov rămâne
în „scenariul roșu“, pentru încă 14 zile, nu se pot redeschide restaurantele (n.r. excepție terasele), instituțiile de cultură și sălile de jocuri de noroc rămân închise, iar la școală pot merge doar unii elevi, ceilalți urmând cursuri online.

„Având în vedere că rata de incidență cumulată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS CoV 2 nu a scăzut sub 3/1.000 de locuitori (astăzi, rata de infectare a fost 4.77‰), Brașovul menține restricțiile prevăzute în H.G nr. 35 din 10.02.2021.

Astfel, vor rămâne deschise creșele și grădinițele, iar la școală vor merge doar elevii din ciclul primar (clasele 0 – IV), la celelalte clase școala urmând a se desfășura integral on-line.
Instituțiile de cultură, cinematografele, restaurantele și cafenelele, sălile de jocuri de noroc rămân închise.
Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov a emis astăzi Hotărârea nr. 49, prin care menține, pentru o perioadă de 14 zile măsurilor corespunzătoare ratei de incidență de peste 3/1000 de locuitori.
Mai multe date și informații la zi despre situația pandemică, pe www.covid19.brasovcity.ro”, a transmis purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea.

VEZI ȘI:

BRAȘOVUL, încă 14 zile în „scenariul roșu” de coronavirus


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button