Coronavirus

CORONAVIRUS BRAȘOV. Tot mai multe clase în online din cauza infectărilor

 

133 de cazuri de Covid au fost raportate, în ultimele 14 zile, în unităţile şcolare braşovene. 58 sunt cazuri în rândul angajaţilor şcolilor, iar 75 sunt elevi. Situația pare staționară, dar sunt noi cazuri, celelalte ieșind din statistici după 14 zile. „Sunt cumulate cazurile confirmate, de la confirmarea cărora nu au trecut încă 14 zile. Din statistici eliminăm persoanele/clasele care ies din izolare/scenariul roșu și îi/le adăugăm pe cei/cele nou intrați/intrate”, a precizat Valentin Bucur, purtător de cuvânt al IȘJ Brașov.

Numărul total al claselor închise, până acum, din cauza infectărilor, a ajuns la 61 potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) Braşov.

Elevi cu cereri să stea în online sunt 390, iar profesori care să predea 100% în online sunt 81.

Acestea se adaugă la unităţile şcolare care funcţionează în scenariul roşu, din cauza incidenţei de peste 3 infectări la mia de locuitori. Aşa cum este cazul municipiului, plus alte localităţi din judeţ. De fapt, unele clase și provin din aceste unități, pentru că în scenariul roșu (scenariul 3) merg la cursuri elevii din clasele primare (0-IV) și preșcolarii la grădiniță.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button