112

BRAȘOV. ULTIMA ORĂ. Accident cu victimă încarcerată, inconștientă, în municipiu! (FOTO)

  • FB_IMG_1611332033352_285964.jpg
  • FB_IMG_1611332597240_285965.jpg
 

Două autoturisme au fost implicate într-un grav accident de circulație, la ieșire din munipiul Brașov spre Feldioara.

Intervenim la un accident rutier produs în municipiul Brașov, pe Calea Feldioara, două autoturisme implicate, două victime dintre care una este încarcerată, inconștientă. La locul indicat acționează un echipaj de descarcerare, o autospecială de stins incendii cu apă și spumă și 2 echipaje SMURD”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, plt. maj. Luiza Dănilă.

Update:

„Accident rutier pe DN 13, zona Stupinii Noi, coliziune între două autoturisme.
În urma impactului au rezultat două victime, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.
Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele si împrejurările în care a avut loc accidentul. Traficul nu este blocat, dar se circulă îngreunat”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan.

Unul dintre șoferi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0.
Celălalt conducător auto nu a putut fi verificat, din cauza stării grave în care se afla, dar i se vor preleva probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button