Delicte

BRAȘOV. Incident rutier pe str. Simeria, cu un autoturism furat

 

Un bărbat de 32 de ani a provocat un incident rutier, aseară, în municipiul Brașov, cu un autoturism pe care îl furase.

„În fapt, la data de 12 august, în jurul orei 19.30, un bărbat în vârstă de 32 ani, care conducea un autoturism pe str. Simeria din municipiul Braşov, în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 4, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a acroşat un autoturism ce era parcat. Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul în cauză nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul ar fi fost sustras de la proprietar, fără acordul acestuia, cu scopul de a-l folosi fără drept”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Brașov, comisar Alina-Maria Ivan. Conducătorul auto nu se afla sub influența alcoolului.

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov, pentru „furtul în scop de folosință” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button