Coronavirus

CORONAVIRUS BRAȘOV. Vindecați, internați, decedați, carantinați, izolați

 

44 de noi cazuri de infectare COVID-19 au raportat autorităţile centrale (Grupul de Comunicare Strategică – GCS), la Braşov, marţi, judeţul nostru ajungând astfel la un total al îmbolnăvirilor de 4.900 de cazuri.
Pe de altă parte, 53 de braşoveni în plus au fost declaraţi vindecaţi, în același inteeval, potrivit raportărilor oficiale (Instituția Prefectului, care se bazează pe datele Direcției de Sănătate Pbublică). Astfel, bilanţul celor vindecaţi a ajuns, în judeţul nostru, la 3.981. Numărul pacienţilor internaţi în spitale a rămas acelaşi din ultima săptămână – 361. A scăzut uşor numărul celor izolaţi la domiciliu, cu test pozitiv, de la 485 persoane raportate luni, la 473 marţi.
La Braşov au mai fost raportate şi trei decese ale unor pacienți infectați cu COVID, de luni, până marţi, astfel că bilanţul deceselor a ajuns, în judeţul nostru la 173 de cazuri.

De data aceasta, autoritățile brașovene nu au mai raportat numărul testelor efectuate în cele 7 centre locale din județul Brașov de testare COVID-19.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button