Coronavirus

Președintele CJ Suceava vs. colegii din BRAȘOV și din celelalte județe afectate de COVID-19… „Când a debutat la noi, a fost o modă să se caute un vinovat de serviciu…”

 

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, la „Subiectul Zilei”, că a fost vinovatul de serviciu la începutul epidemiei de coronavirus și că acum nu a mai văzut ca președinții de consilii județene din zonele unde se înregistrează multe cazuri să fie luați în colimator așa cum a pățit el.

Flutur a precizat că nu a mai văzut situații la Galați, la Argeș, la Dâmbovița sau chiar la Brașov ca președintele CJ să fie întrebat ce a făcut și ce n-a făcut.

„La Suceava, când am debutat noi, a fost o modă să se caute un vinovat de serviciu. Trebuia să fie cineva, mai ales că lumea era în casă, se consuma internet foarte mult”, a adăugat Flutur, conform newsbucovina.ro.

El a relatat și de ce consideră că s-a infectat cu noul coronavirus: „L-am luat pentru că m-am întâlnit zilnic și de zece ori pe zi cu factori de răspundere de la spital. Am avut necazuri de pe urma coronavirus. S-au tocat toate astea…”.
Președintele CJ Suceava este convins că lumea va înțelege că a fost o acțiune mediatică împotriva lui.

Gheorghe Flutur a recunoscut că boala l-a afectat foarte mult.

„Eu am subestimat coronavirusul. M-am dat bățos. A treia zi de când vorbeam cu presa, la televiziuni, am simțit o insuficiență la plămâni și mi s-a spus să nu mai forțez plămânul, că luptă cu boala. Nu puteam vorbi. Nu puteam să mă apăr. Eram eu vinovat că nu puteam să mă apăr?”, a spus Flutur, care a menționat că după ce și-a revenit a făcut declarații și a dat explicații, dar că deja era pusă ștampila.

„Valul de pumni în cap pe care i-am primit a fost uluitor. Mi-am revenit…”, a spus Flutur. Mai multe declarații AICI!

Amintim că, la începutul lunii aprilie, un medic militar brașovean a preluat conducerea Spitalul Județean de Urgență Suceava. Colonelul medic Daniel Ionuț Derioiu – directorul medical al Spitalului Militar de Urgență „Regina Maria” din Brașov – a condus unitatea medicală din Suceava timp de o lună. 

VEZI ȘI:

Un medic militar din BRAȘOV conduce Spitalul Județean Suceava


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button