Sport

BRAŞOV. LIGA 4. Meciul Corona – Precizia NU SE JOACĂ mâine. Partida, la mâna AJF. Săcelenii nu au testele RT PCR

 

Mâine, la ora 17.30, pe Stadionul „Tineretului”, ar fi trebuit să se dispute partida Corona Braşov – Precizia Săcele, decisivă pentru stabilirea campioanei Ligii 4 Braşov.

Este cert, însă, că această confruntare nu se va juca la data programată. Echipa din Săcele are probleme cu noul coronavirus, iar jucătorii şi oamenii din staff nu au efectuat testele Covid-19. Astfel, Precizia Săcele nu va putea trimite la Asociaţia Judeţeană de Fotbal listele cu testele RT PCR, iar partida nu se va disputa mâine.

Ce se va întâmpla, rămâne de văzut. Sunt două variante, iar totul depinde de AJF. Astfel, ori Precizia nu este programată, Corona câştigă cu 3-0 la masa verde şi merge în barajul de promovare în Liga 3, ori AJF decide să reprogrameze confruntarea.

„Noi am avut pe cineva din anturajul echipei depistat pozitiv şi internat. Săptămâna trecută, trei jucători nu s-au simţit bine. Unul dintre ei s-a testat pe cont propriu, fiind trimis de medicul de familie. A făcut testul pe 15 iulie, iar pe 18 a primit rezultatul pozitiv. Noi am avut programare cu echipa pentru testare luni dimineaţă. Cum unii jucători sunt în izolare, mulţi au spus că nu pot să meargă la testare, astfel că am anulat-o. Nu putem trimite lista cu teste la AJF în termenul limită. Noi am cerut reprogramarea meciului. AJF va analiza şi va decide”, a declarat – pentru www.mytex.ro – Adrian Secelean, preşedintele clubului din Săcele.

Preşedintele AJF, Octavian Goga, a comentat: „Am primit doar o adresă, că este un jucător pozitiv. Nu s-a spus nici data testării, nici informaţii despre persoană. Procedura este clară. Trebuie să se testeze toţi, iar dacă cineva este pozitiv se izolează şi urmează indicaţiile DSP. Restul echipei se testează din nou. Nu putem lua nici o decizie până la ora 23.59, termenul limită pentru ca Precizia să trimită lista cu testele. Mâine dimineață se va decide”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button