Lifestyle

Iulia Albu, în pericol să fie concediată de la PRO TV?! Scandal…

 

Iulia Albu ar fi în pericol să fie concediată de la PRO TV, după o ceartă pe care a avut-o, în direct, cu Cătălin Măruță.

Disputa a pornit de la o afirmație a fostei soții a lui Mihai Albu, care a spus în direct faptul că Măruță ar fi cel care alege pozele cu vedete pe care ea le comentează în fiecare săptămână. Prezentatorul tv a negat vehement și a acuzat-o pe Iulia Albu că minte.

„Minți și mă enervează chestia asta, nu are haz de glumă, ți-am zis de atâtea ori. Ție îți place să minți, mie nu. Am mai avut discuția asta de 100 de ori. Când voi alege eu pozele, îmi voi asuma fără probleme. Până atunci, nu mai minți”, a spus prezentatorul emisiunii „La Măruță”.

Scandalul ar fi continuat și în pauza publicitară, dar și după încheierea emisiunii, scrie Impact.ro.

Totodată Cătălin Măruță i-ar fi spus Iuliei că s-a săturat de caracterul ei conflictual și că nu mai poate să îi acopere minciunile, iar în tot acest timp, producătoarea emisiunii l-ar fi sprijinit.

„Atât Cătălin, cât și Alina i-au făcut observație de nenumărate ori și i-au explicat că nu este deloc în regulă ce face. Are acest dar de a exagera, de a face anumite afirmații, pentru ca mai apoi să spună că de la alții a început conflictul, nu de la ea. Măruță i-a făcut observații de nenumărate ori. I-a spus să nu mai înflorească, să fie onestă, pentru că publicul o simte. Ea nu a vrut, însă, să asculte, iar echipa s-a săturat. Dacă a ajuns să dea vina pe Măruță, vă dați seama cum stau lucrurile”, au spus surse din trust, conform Playtech.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button