Coronavirus

BRAȘOV. NEBUNIE la terase! REACȚII…

 
Centrul istoric al Brașovului a fost, ieri, după prânz – în special, înțesat de lume, oamenii fiind dornici de relaxare după perioada de vârf a epidemiei de coronavirus, una cu restricții maxime.
 
Prin urmare, terasele au fost pline ochi. Persoanele care nu au avut programare au fost nevoite să se înscrie pe o listă, așteptarea pentru acestea durând chiar și o oră și jumătate, așa cum s-a relatat într-un reportaj TV realizat de digi24.ro.
 
Ospătarii purtau mănuși și măști de protecție, unul punctând pentru sursa citată: „Aceste lucruri sunt inconfortabile pentru noi, dar încercăm, cu măști șmănușile în mână, să protejăm atingerile repetate. Avem soluții pentru dezinfectare folosite din minut în minut, dacă e nevoie chiar și mai des”.

Managerul unei terase din Piața Sfatului a menționat: „Arată bine. Lumea a ieșit în oraș, vremea a ținut cu noi. Avem igienizat de la intrare, avem un traseu până la băi, deci oamenii nu intră în contact, mesele sunt la doi metri distanță. Protocoalele le urmăm”.

Chestionați de jurnalistul de la Digi 24 asupra unei oarecare temeri de a ieși în public, oamenii au răspuns diferit: „Nu, chiar așteptam să ieșim”; „Câteodată e ciudat, că te gândești să stai la distanță de toată lumea”; „E foarte multă lume și, totuși, chiar dacă e spațiu deschis și aglomerat, eu zic că la o anumită vârstă trebuie să te protejezi. Utați-vă jur împrejur, ăstea-s bancuri cu păstrarea distanței”.

Și astăzi se anunță a fi o nouă zi în care terasele de pe Strada Republicii și din Piața Sfatului, dar nu numai, vor fi la mare căutare.

Foto: captură Digi 24


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button